Bestuur en Ondersteuners

Het bestuur van de Stichting bestaat uit 4 leden:

Jack Thiessen, voorzitter

“Graag bied ik hulp aan de bewoners van onze wijk. Dat heb ik ook jarenlang als brandweerofficier gedaan. Mijn wens is dat Hartsave Leuken, samen met de wijkbewoners, een belangrijke bijdrage mag leveren aan de leefbaarheid in onze mooie wijk”.

Edwin Keersmaekers, penningmeester

“Toen er in onze wijk Leuken nog geen Hartsave was ben ik gevraagd om Hartsave Leuken mee op te zetten. Vanuit mijn achtergrond als vrijwilliger bij de rampenhulpverlening wilde ik de zorg rondom reanimatie in de wijk mee ontwikkelen”.

Jack Philipsen, secretaris

In mijn werkzame leven bij de politie heb ik ervaren dat snel en adequaat reageren in stressvolle situaties van levensbelang is. Dat geldt voor reanimatie ook. Ik wil met mijn ervaring een bijdrage leveren aan een veiligere leefomgeving in onze mooie wijk Leuken.  

Hanneke Wijninga, bestuurslid

Ik ben betrokken bij het wel en wee in onze wijk. Naast mijn functie als bestuurslid van Buurtvereniging Vrouwenhof zet ik mij graag in voor Hartsave Leuken. 

Daarnaast kan Hartsave Leuken niet zonder deze belangrijke ondersteuners:

  • Ron Haex verzorgt de reanimatiecursussen en herhalingslessen
  • Astrid Quintus adviseert ons vanuit haar deskundigheid als arts spoedeisende zorg.
  • Joost Slaats voorziet ons van les- en leermiddelen.
  • Ron Fransen houdt de website voor ons bij.