Nieuwsflits Oktober 2022

– Hartsave Leuken heeft een fantastische donatie ontvangen van de sponsorwinkel van mevrouw Philipsen. In totaal heeft zij met haar vrijwilligerswerk 660 euro opgehaald. Wij zijn hier heel dankbaar voor. Onze voorzitter nam de gift in ontvangst.

– In juni hebben we gecollecteerd im onze wijk, we zhebben een bedrag van 250 euro opgehaald. Hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen!

– Per 1 januari 2023 zijn we op zoek naar een nieuwe secretaris. Wat houden de werkzaamheden in? Je verzorgt de communicatie voor de stichting in afstemming met de voorzitter en penningmeester. Denkt mee in het organiseren van activiteiten van HSL om geld te genereren. Notuleert de bijeenkomsten die ongeveer 10x per jaar plaatsvinden en verzorgt de mailing omtrent cursusaanbod 2x per jaar. Maandelijks vraag dit ongeveer 2 uur inspanning. Een leuke klus met twee aardige bestuursleden.

– Bestuurslid. Wij hebben ook nog ruimte voor een bestuurslid die onderdeel uitmaakt van een goed geoliede stichting. Iemand die wil bijdragen aan een goede sfeer en activiteiten voor de vereniging. Dit vraagt ongeveer 2 uur gemiddeld per maand van je tijd.

– De jaarlijkse herhalingslessen worden gepland. Binnenkort ontvang je de uitnodiging.